Fang det Perfekte Skud og Spar Stort med Fujifilm X-S20's Nye Kampagne

Oprettet d.

Fang det Perfekte Skud og Spar Stort med Fujifilm X-S20's Nye Kampagne

Er du på udkig efter et Fujifilm X-S20, så er der godt nyt.

Fujifilm lancerer en spændende kampagne på deres Fujifilm X-S20 kamera, der gør det endnu mere fristende at opgradere dit udstyr. Fra den 16. oktober 2023 til og med den 31. december 2023 har du mulighed for at spare hele 1500 kroner på udvalgte objektiver, når du køber dem sammen med Fujifilm X-S20 kameraet.

Sådan gør du: Brug Rabatkoden " xs20 "
Det er nemt at drage fordel af denne fantastiske mulighed for at opgradere din fotografiske værktøjskasse. Alt, hvad du skal gøre, er at tilføje Fujifilm X-S20 kameraet til din indkøbskurv og derefter vælge et af de kvalitetsobjektiver, der indgår i kampagnen:

Fujifilm XF23mmF2.0, Fujifilm XF35mmF2.0 eller Fujifilm XF50mmF2.0 B. Når du har valgt dit objektiv, skal du blot anvende rabatkoden " xs20 " og se prisen på objektivet automatisk falde med 1500 kroner. Det har aldrig været lettere at opgradere dit udstyr og spare samtidig!

Køb dit X-S20 her

Objektiver i Fokus
Lad os tage et nærmere kig på de objektiver, der er inkluderet i denne spændende kampagne:

  1. Fujifilm XF23mmF2.0: Dette objektiv er kendt for sin fremragende billedkvalitet og hurtige autofokus, hvilket gør det ideelt til landskabsfotografi og street photography. Med dette objektiv i din samling, vil dine billeder sprudle med detaljer og skarphed.

  2. Fujifilm XF35mmF2.0: Perfekt til portrætfotografi og dagligdags snapshots. Dette objektiv giver dig mulighed for at fange smukke bokeh-effekter og skabe iøjnefaldende portrætter med en flot uskarphedsbaggrund.

  3. Fujifilm XF50mmF2.0 B: Dette objektiv er fantastisk til fotografer, der ønsker at komme tættere på deres motiver og opnå fremragende skarphed. Det er ideelt til portrætter og makrofotografi.

Med disse objektiver kan du udforske en verden af kreative muligheder og tage dine billeder til nye højder. Og med besparelsen på 1500 kroner, får du endnu mere værdi for pengene.

Sæt Datoen i Kalenderen
Husk, at denne spændende kampagne kun løber fra den 16. oktober 2023 til og med den 31. december 2023. Så sørg for at udnytte dette tilbud, inden det udløber, og opgrader din fotografiske udstyrssamling med stil.

Fujifilm X-S20's nye kampagne er din chance for at få enestående kamera- og objektivkvalitet til en reduceret pris.
Så gå ikke glip af denne mulighed for at tage dit fotografi til det næste niveau. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar