Få fremkaldt dine analog film.

Bruger du gode gammeldags analog kamera?
Så er du langt fra den eneste! Der er mange, der bruger analoge kameraer og får fremkaldt negativer på klassisk vis. Nogle fordi de synes, det er den bedste måde at tage billeder på, og det er den måde, de er vant til. Især unge mennesker bruger i dag analog film, fordi de synes det er en sjov og charmerende måde at tage billeder på og hele anderledes end bare at klikke løs med telefonens kamera. 

Er du fra en anden tidsalder?
Det behøver du nu ikke at føle dig, bare fordi du holder fast i dit gode gammeldags kamera, der tager analoge billeder. Måske har du bare ikke fået øjnene op for de mange muligheder, der er med de digitale kameraer og muligheder for at tage billeder med din telefon?
Analoge billeder har deres charmerende fordele.
Med et moderne, digitalt kamera kan du se det billede, du har taget på skærmen med det samme, og du kan løbende slette, hvis billedet ikke blev helt så godt. 

Det kan du ikke med det analoge kamera, derfor er glæden og overraskelse, hvad der egentlig er på billederne ofte så meget større. 
Har du fundet en gammel filmstrimmel? Eller et gammelt engangskamera?
Er du ved at rydde op i skuffer og skabe? Så støder du måske på gamle negativer, som skal fremkaldes? Eller har du fundet engangskameraet, du havde med på den der sommerferie, som du lidt havde glemt? Så hjælper vi gerne med at fremkald engangskameraet og negativerne, du kan glæde dig til at se

Kig forbi, så er vi klar til at hjælpe dig, med dine film