BESTIL VÆGBILLEER ONLINE

BESTIL STORE BILLEDER ONLINE

Personlige plakater med dine egne billeder.

Giv dit hjem personlighed med fotoplakater med dit eget motiv.

Flotte vægprint med ens egne motiver, det er bare noget helt særligt, uanset om det er børnene der pryder væggene i hjemmet, om det er den flotte udsigt fra sommerferien, billeder fra turene i skoven eller andre personlig billeder.
Hos Click Svendborg kan vi lave store print af dine billeder i lige det format du ønsker det, alle storformats print laves på kvalitets papir i kraftig kvalitet, så dine billeder fremstår med optimal skarphed og perfekt farvegengivelse, så du genser dine minder præcis som du husker dem.
 

Click her for at bestille din storformatsprint

Se vores prisliste

 

 

Åben dit hjem og lad gæsterne se din personlighed i din egen plakat! 
Hos Click Svendborg kan vi printe dine billeder i plakatstørrelser, præcis som du ønsker det, og med præcis det personlige motiv, du allerhelst vil have på dine vægge.

Storformatsprint, plakatprint eller vægbilleder, ja kært barn har mange navne, men uanset hvad så er en hurtig og billig løsning til at få lidt liv på de hvide vægge. 
Desuden kan du let gøre dine nye vægbilleder mere lækre og give dem et anderledes udtryk ved at sætte dine billeder i rammer.

Plakattryk passer ind i ethvert hjem
Det gode ved vores plakater er, at de kan blive præcis, som du vil have dem. 

Du finder dit eget motivet og vælger den størrelse du ønsker, så klare vi resten.
Få en fed og personlig indretning af dit hjem – design dine egne plakater. De fleste af os kan godt lide, at vores hjem er funktionelt og hyggeligt, og så gør det heller ikke noget, at der er pænt. Derudover vil mange gerne have en unik boligstil med boligtilbehør, du ikke lige ser alle vegne. Vi vil gerne have vores egen stil, og din boligstil siger meget om dig.

Lav fotoplakater med dine egne billeder, du kan for eksempel lave kunst plakater med dine egne kreationer.
Så får du kunst til væggene, som ikke er set andre steder. Du kan både bruge billeder, du selv har taget, eller du kan finde et flot motiv i vores motivgalleri. 
Husk på at plakater ikke kun er til stuen og værelserne, men ser også rigtig flotte ud i køkkenet eller i gangen, som nogle gange er de steder, vi glemmer at hænge noget flot på væggene. Men det gør en stor forskel, prøv bare selv at live en mørk og kedelig entré op med et superflot plakattryk eller lav mindre, men flere plakater med flotte madvarer, krydderurter eller andet lækkert til at pynte i køkkenet.

Top 3 over de vigtigste ting, du skal huske, når du har fundet det motiv:

  1. Hvis det er et billede, du selv har taget så vær sikker på, at billedet egner sig til at blive forstørret op til den størrelse plakat, du ønsker.
     
  2. Sørg for at billedet er i god kvalitet. Hvis det er grynet og uskarpt, kan vi desværre ikke gøre det klart og skarpt. Udgangspunktet skal være i orden, så kan næsten alt lade sig gøre!
     
  3. Sørg for at størrelsen på plakaten og pladsen på væggen, hvor den skal hænge op, passer sammen. 
    Nogle gange går det lidt hurtigt, og måske er det lidt svært at forestille sig, hvor meget et plakattryk 50x70cm print egentlig fylder. Gør dig selv den tjeneste at måle efter, om størrelsen du ønsker i det hele taget kan være der, inden du bestiller.