Billeder på print

ONLINE BILLEDBESTILLING

Billeder skal ses på papir.

Hos Click Svendborg kender vi alt til værdien af dine minder, og vigtigheden af at dele sine gode minder med andre.
Det gøres bedst sammen med familie og venner, der er ikke noget hyggeligere end at sidde og se sine billeder igennem, og dele ud af sine mange minder.
Hos Click Svendborg sætter vi meget højere kvalitetskrav, når det gælder dine minder,  vi altid er derfor på forkant med udviklingen for at kunne levere billeder i top kvalitet til både professionelle og private.

Click her for at bestille print

Se vores prisliste

 

 

Elsker du at tage billeder og gemme dine dagligdagsminder og ferieoplevelser? 
Uanset om du tager dine flotte billeder med din mobil, dit kamera, men får dem set alt for sjældent, så kan vi hos Click Svendborg printe dine billeder, så du kan tage dine digitale billeder fysisk i hånden og kigge på dem og dele dem med dine venner.
Bestil print af dine billeder her på clicksvendborg.dk og del alle dine mindeværdige stunder med familie og venner.

 

Billeder skal ses på print.
Kan du huske dengang vi …. Billeder er den bedste måde at genopleve vores bedste minder. 
Det er det billeder kan, og et håndgribeligt tegn på vores gode oplevelser, som vi har haft med venner og familie, billeder dokumenterer vores oplevelsen på bedste vis. Alle de gode, søde, sjove og stemningsfulde billeder som vækker følelserne i os alle, når vi tænker tilbage på dengang vi tog billederne: Hvad var lejligheden, og hvem var vi sammen med? Hvad forgik der, hvad blev der sagt? For alle af os er vores billeder noget af det bedste, vi har, og som tiden går bliver billederne og minderne mere og mere værdifulde.

 

Print dine billeder hos Click Svendborg
Vi ved, hvad dine billeder betyder for dig. Vi gør derfor alt hvad vi kan for at printe dine fotos i bedste kvalitet, og vi værner om dine billeder fra start til slut. 
Billeder er ikke kun print, der sættes ind i fotoalbummet. Billeder er vores minder, som kan gemme på mange forskellige måder, mange gemmer dem i dag på deres telefoner, online i skyen eller på eksterne harddiske, men et klassisk billede i print form er stadigt den bedste måde at se sine billeder på, det vækker så mange minder i os alle.

 

Billedfremkaldelse – hvad skal du tænke på
Det er vigtigt, at du er opmærksom på følgende, når du fremkalder billeder: 
Det er dit kameras indstillinger, der afgør formatet (sideforholdet, det vil sige forholdet mellem længde og bredde) på dine billeder. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på billede formatet ved bestillingen.
Der kan i vores bestillingsystem undervejs ses hvordan det endelige billede vil komme til at se ud, og der vil undervejs være mulighed for at ændre på beskæringen eller vælge at bibeholde det oprindelige format.

 

Kvalitet er et alfa og omega hos Click Svendborg
Du kan vælge, om dine billeder skal printes på Guld eller Platin kvalitet. 
Standardkvaliteten har stor farvepræcision og lang levetid, klare strålende farver og fantastiske kontraster. (laves i 10x15 format)
Platin kvaliteten er vores kvalitet, hvor der på samme måde som vores standard kvalitet sikres stor farvepræcision og lang levetid, klare strålende farver og fantastiske kontraster, men der går vi lige skidtet videre, da alle billeder laves med personlig betjening af vores udstyr, som sikre at vi tilpasser efter lige præcis dit billede, der laves kontrast og farvejustering individuelt, i tilfælde hvor det giver formål.
Hvis du har problemer med din bestilling, er der noget der driller, eller har du spørgsmål til din betaling, så ring eller skriv til os. Så er vi altid klar til at hjælpe.