Mød Click Svendborg teamet

Click Svendborg - dit valg for professionel og erfaringsrig service.
Vores dedikerede team er fyldt med faglig stolthed, og alle medarbejdere har en solid baggrund inden for branchen.

Uanset om du har brug for hjælp til tekniske udfordringer, rådgivning om dit næste projekt eller en pålidelig partner til at løse opgaver, så kan du stole på, at Click Svendborg er klar til at imødekomme dine behov.
Med vores ekspertise og engagement er vi her for at hjælpe dig med at opnå succes i dine projekter.

 

Brian Bang

Min Rejse i Fotobranchen

Jeg har været indehaver af min Click svendborg siden 2009, men min lidenskab for fotografi går tilbage til min læretid i det Odenseanske fotomiljø i 1986. Med mere end 40 års dedikeret erfaring og ekspertise er jeg din pålidelige kilde til alt, der vedrører denne spændende branche.

Min Baggrund
Min butik har været min stolthed og glæde siden 2009, men min historie i fotoverdenen begyndte for mange år siden. Jeg har set branchen udvikle sig og ændre sig gennem tiderne og har altid været ivrig efter at omfavne den nyeste teknologi og de seneste trends.

Min Tekniske Ekspertise
Med en stor teknisk viden kan jeg rådgive dig om alt fra digitalkameraer til videoudstyr, og dertilhørende tilbehør. Jeg er her for at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og optimere dit udstyr for at opnå de bedst mulige resultater.

Min Passion for Lys
En af mine mest markante styrker og personlige passioner er lys. Jeg har hjulpet utallige fotografer med at vælge det perfekte studiolys og skabe den ønskede atmosfære i deres billeder. Min ekspertise inden for belysning er du garanteret at opnå professionelle og imponerende resultater.

Deling af Min Erfaring og Viden
Jeg er ikke kun en erfaren ekspert, men også en dedikeret mentor og rådgiver. Jeg stiller gerne min omfattende viden og erfaring til rådighed for andre, der ønsker at udforske fotoverdenen. Min lidenskab for branchen og ønsket om at se den trives er tydelig i alt, hvad jeg gør.

Martin Hansen

Hej, jeg er Martin Hansen, og jeg har en dyb forankring i verden af fotografi og lyd, som går helt tilbage til 1980, hvor jeg begyndte min læretid hos Fotomagasinet Svendborg. (Idag Click Svendborg)

Gennem de mange år har jeg samlet betydelig erfaring inden for analog fotografering. Jeg har set, hvordan teknologien og metoderne har udviklet sig, og jeg er stolt af at have været en del af denne rejse.

Mit daglige virke
I dag er der mange forskellige aspekter i mit daglige arbejde. Min tid er dedikeret til en bred vifte af opgaver, herunder håndtering af billedbestillinger, produktion af storformatsprint og forberedelse af digitalisering af smalfilm og videobånd. Jeg går op i hver detalje for at sikre, at dine minder bevares og forvandles til digitale formater med den bedst mulige kvalitet.

Min Lidenskab for Lyd og Mikrofoner
Ud over fotografi har jeg også en særlig passion for lyd. Jeg har en skarp øre for at opfange og skabe den bedst mulige lydoplevelse. Mikrofoner er et vigtigt værktøj, og jeg elsker at udforske, hvordan de kan forbedre og berige vores audiovisuelle oplevelser.

Hvis du søger ekspertise inden for fotografi, lyd eller digitalisering af gamle medier, er jeg her for at hjælpe. Min årelange erfaring og passion for branchen gør mig til en pålidelig partner i at realisere dine projekter.

Flemming Theilgaard

Hej, jeg er Flemming Theilgaard, og min rejse i fotobranchen begyndte i 1984, da jeg startede min læretid i Kerteminde.

I 1989 tog jeg skridtet videre og begyndte at arbejde hos Fotomagasinet Svendborg. (Idag Click Svendborg)

Min Daglige Rolle i Butikken
I dag er jeg en ægte blæksprutte i butikken. Min hverdag er en kombination af forskellige opgaver, herunder administrative opgaver, produktionsopgaver med billeder, digitalisering og meget mere. Som en erfaren fotograf i butikken sørger jeg for at skabe og bevare minder for vores kunder med ekspertise og professionalisme.

Min Særlige Interesse for Kikkerter
Gennem årene har jeg udviklet en særlig interesse for kikkerter, og det er et område i vores branche, som jeg finder yderst spændende. Jeg er godt bevandret i de forskellige typer af kikkerter og har en lidenskab for at hjælpe andre med at finde det perfekte udstyr til deres behov, hvad enten det er til jagt, fuglekigning eller naturelskere.

Jeg er her for at dele min viden og erfaring, både som fotograf og optikentusiast, og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til fotografi og optisk udstyr.

Ulrik Sørensen

Hej, jeg er Ulrik Sørensen, og min passion for fotoverdenen begyndte i Odense, hvor jeg påbegyndte min læretid i 1989. Gennem årene har jeg oplevet den utrolige udvikling fra den analoge æra til den digitale verden, som vi lever i i dag.

Min Daglige Rolle i Butikken
Min tid i butikken indebærer en bred vifte af ansvarsområder. Ud over at hjælpe kunder med salg og rådgivning om alt fra kameraer til tilbehør, bruger jeg en betydelig del af min dag på at sikre, at vores digitale tilstedeværelse er i topform. Dette omfatter at administrere vores webshop og sociale medier, hvor vi deler information om nye produkter og kampagner.

Passion for Video og Vlogger-Produkter
Et af mine mest passionerede interesseområder er udviklingen inden for video og Vlogger-produkter. Jeg er fascineret af, hvordan kameraer og telefoner nu arbejder sammen for at skabe fantastiske billeder og videoer, der kan deles på sociale medier. Jeg er dedikeret til at følge de seneste trends og teknologiske fremskridt, så jeg kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg, når det kommer til at udtrykke dig visuelt på internettet.

Min erfaring og lidenskab for fotoverdenen gør mig til din pålidelige kilde til alt, der vedrører den spændende fusion mellem fotografiske og digitale medier.

Hej, jeg er Lasse Buhl.

Min passion for fotografi begyndte allerede inden min karriere i fotobranchen. Sommeren 2022 startede jeg som ungarbejder i Click Svendborg, og denne oplevelse styrkede blot min kærlighed til fotografi. Sommeren 2023 markerede starten på min elevtid, hvor jeg er dybt engageret i at udforske denne fascinerende verden.

Fotografi og Musik: Min Dobbelt Passionskilde
Udover fotografi er min anden store passion musik. Disse to verdener er for mig som en harmonisk symfoni. Jeg finder inspiration og skønhed i lyde og billeder, og jeg elsker at skabe magien ved at fange øjeblikke gennem objektiverne på mit kamera.

Fascinationen ved den Digitale Fotoverden
En ting, der virkelig fascinerer mig ved fotobranchen, er den konstante udvikling på den digitale front. Jeg nyder at fordybe mig i sammenspillet mellem fotografi og digital efterbehandling. Det er en uendelig rejse med utallige muligheder, og jeg investerer meget tid i at lære og udforske denne spændende del af fotograferingen.

Jeg er her for at dele min begejstring for fotografi og musik samt min fordybelse i den digitale fotoverden.
Hvis du søger rådgivning, inspiration eller ønsker at udforske, hvordan disse to verdener kan smeltes sammen, er jeg her for at hjælpe.