Sonys nye A7R V-kamera byder på de seneste AF-teknologier takket være en avanceret AI-processor

Oprettet d.

Sonys nye A7R V-kamera byder på de seneste AF-teknologier takket være en avanceret AI-processor

Sony A7R V kommer med forbedret motivgenkendelse, R-seriens 61.0MP billedkvalitet i høj opløsning samt en lang række video-funktioner. Alt sammen kombineret med intuitiv betjening og høj pålidelighed.

Sony har lanceret et nyt kamera i 7R-serien: A7R V.
7R-serien er en del af Sonys anerkendte Alpha-serie, der byder på spejlløse kameraer med udskiftelige objektiver. Takket være en lang række funktioner er det nye kamera ideelt til professionelle, som har brug for et førsteklasses kamera.

Det nye A7R V kombinerer Sonys billedsensor i højeste opløsning og BIONZ XR™- billedprocessor for første gang i et Alpha 7R-kamera. Denne kombination giver helt nye muligheder inden for motivgenkendelse, videooptagelser samt fotografi. Sony A7R V byder desuden på op til 61,0MP ved stillbilleder, 8K-filmoutput, det mest effektive 8-trins billedstabilisering nogensinde i et Alpha-kamera, en ny 4-akset skærm med multi-vinkel, kommunikationsmuligheder i høj hastighed, funktionalitet på højt niveau og nem workflow-integration.

Ny kunstig intelligens (AI) behandlingsenhed kombineret med 61 MP billedsensor i høj opløsning og BIONZ XR-behandlingsmotor™ kombineres for at levere den bedste billedkvalitet nogensinde til et alfa-legeme

Sony annoncerede Alpha 7R V (model ILCE-7RM5) som det nyeste R-serie kamera i sin anerkendte serie af Alpha spejlløse kameraer. Alpha 7R V kombinerer Sonys billedsensor med den højeste opløsning med en ny AI-behandlingsenhed (kunstig intelligens) dedikeret til AI-baseret billedgenkendelse - en første i ethvert Alpha-kamera - samt den kraftfulde BIONZ XR-billedbehandlingsmotor™ - en første i "R" full-frame lineup. Kombinationen af sensoren med høj opløsning og disse processorer muliggør nye gennembrud inden for motivgenkendelse og optagelse til både stillfotografering og video.

"Den nyeste tilføjelse til vores Alpha 7R-serie er det perfekte eksempel på vores ubarmhjertige stræben efter at udvikle branchens førende billedteknologi," sagde Yann Salmon Legagneur, Director of Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe. "Vi er begejstrede for at introducere den helt nye ALPHA 7RV med ekstremt avancerede AI-integrationer, der muliggør næste generations autofokusfunktioner. Vi er spændte på at se, hvad vores fællesskab skaber med den nye ALPHA 7RV."

Forbedret AF baseret på nyudviklet AI-behandlingsenhed
ALPHA 7RV har næste generations AF med avanceret emnegenkendelse takket være en ny AI-behandlingsenhed (kunstig intelligens), som omfatter dyb læring. State-of-the-art AI-behandling bruger detaljerede oplysninger om estimering af menneskelig stilling til dramatisk at forbedre kameraets motivgenkendelsesnøjagtighed og udnytte dets potentielle opløsning. Ai-faggenkendelse er også blevet udvidet til at omfatte flere nye emnetyper, herunder køretøjer og insekter.

Ud over den avancerede AI-teknologi inkluderer ALPHA 7RV forbedring af mange elskede funktioner fra andre kameraer i Sonys Alpha-serie, der nu er inkluderet for første gang i Sonys 7R-serie:

 • Vedholdende sporing i realtid
 • Hurtigere og mere præcist afløbssystem med stort område og høj densitet
 • Kontinuerlig optagelse med op til 10 fps[vi] med AF/AE-sporing
 • Lydløs, vibrationsfri optagelse[vii] med op til 7 fps
 • Optag kontinuerligt op til 583 komprimerede RAW-billeder med høj hastighed

ALPHA 7RV indeholder også fokusfunktioner, der understøtter høj opløsning, herunder dmf[x] på fuld tid (direkte manuel fokus) og fokusbeslag[xi], en meget efterspurgt funktion, der giver mulighed for fokuserede stablede billeder.

Ekstraordinær opløsning kendt af Sonys Alpha 7R-serie
ALPHA 7RV blev designet til at levere overvældende detaljer takket være den nyeste BIONZ XR-billedbehandlingsmotor™ og en 35 mm fuldformat baggrundsbelyst Exmor R™ CMOS-billedsensor med ca. 61,0 millioner effektive megapixel.
Den nyeste BIONZ XR-billedbehandlingsmotor sikrer, at opløsningspotentialet i kameraets sensor udnyttes fuldt ud til at levere den højeste opløsning ved lav følsomhed i Alpha-serien hidtil. Dette muliggør følsomhedsindstillinger fra ISO 100 til ISO 32000 for både stillbilleder og film og bredt dynamisk område med 15 stop for stillbilleder.

Hele ALPHA 7RV's billedstabiliseringssystem er blevet opdateret med en højpræcisions billedstabiliseringsenhed, avancerede gyrosensorer og optimerede billedstabiliseringsalgoritmer til stillbilleder og video. Ud over 8-trins kompensationii-effekten for stillbilleder giver den nye stabiliseringsalgoritme præcis detektion og kontrol helt ned til enkeltpixelniveau, hvilket udnytter sensorens 61,0 megapixel opløsningspotentiale fuldt ud for at få de fineste motivdetaljer frem. Sonys nyeste kamera tilbyder også opgraderet Pixel Shift Multi Shooting, som udnytter den præcise in-body billedstabiliseringssystemkontrol og optager flere pixelforskudte billeder, der senere sammensættes ved hjælp af en computer for at opnå overvældende opløsning i et enkelt billede.
Ved hjælp af den nyeste version af Imaging Edge Desktop™ Ver.3.5 computerprogrammet registreres og korrigeres små bevægelser på pixelniveau, f.eks. et skift i motivets position eller blade på et træ, automatisk, så perfekt sammensætning kan opnås. 16-billedkompositter med ca. 240,8 millioner pixels (19.008 x 12.672 pixels) kan produceres ud fra data, der svarer til ca. 963,2 millioner pixels. ALPHA 7RV understøtter også præcis og alsidig ekstern flashstyring for yderligere kreativ fleksibilitet. Derudover undertrykker ALPHA 7RV effektivt flimren fra kunstigt lys[xvi] til stillbilleder og video, når den er under udfordrende lysforhold.

Yderligere funktioner, der giver fleksibilitet til stillfotografering, omfatter:

 • Tilføjelse af Lossless RAW-billedkomprimering og valgbare RAW-billedstørrelser og -kvalitet
 • Stærkt udvidet fokus og eksponering bracketing
 • Indstillinger for Kreativt udseende for stillbilleder og videoer i kameraet
 • HEIF-billeder i høj kvalitet med høj komprimeringseffektivitet
 • Bredt lysstyrkeområde til visning af stor skærm.
 • Filmiske videofunktioner

Ud over utrolige stillfotograferingsfunktioner tilbyder ALPHA 7RV avancerede videofunktioner.
Sonys nyeste kamera leverer 8Ki 24/25p video, 4K video oversampled fra 6.2K uden binning, en højeffektiv MPEG-H HEVC / H.265 codec, intra optagelse, 10-bit 4: 2: 2 optagelse og mere for høj billedkvalitet og fleksibel redigering. Det inkluderer også udviklet motivgenkendelse for hidtil uset pålidelighed i realtidssporing, vejrtrækningskompensation og muligheden for at bruge kamerametadata til efterbehandling og avanceret billedstabilisering i kroppen. Ud over billedstabilisering i aktiv tilstand i kroppen, der giver jævnere optagelse på farten, er ALPHA 7RV kompatibel med udvalgte objektiver, der inkluderer indbygget billedstabilisering for endnu mere stabil indramning og jævne optagelser.

Funktionsdygtighed og pålidelighed
ALPHA 7RV kombinerer enestående pålidelighed til professionelle behov i både stillbilleder og videoer med en kompakt, let formfaktor. ALPHA 7RV inkluderer en ny 4-akset LCD-skærm med flere vinkler[xx], der kombinerer nytten af en konventionel vippemonitor med fleksibilitet i sideåbningens varivinkel og en elektronisk søger med 9,44 millioner prikker. ALPHA 7RV indeholder også to CFexpress Type A/SDXC-kompatible mediepladser og et helt nyt menusystem med berøringskontrol og en lang række funktioner, der kan tilpasses.

ALPHA 7RV giver også professionelle mulighed for at optimere deres arbejdsgang med opdaterede tilslutningsmuligheder for forbedret support. Data kan overføres med høj hastighed via Wi-Fi (802.11ac) 2×2 MIMO eller en kablet SuperSpeed USB 10 Gbps-forbindelse via en USB-C-port®. Ud over at muliggøre effektiv fjernoptagelse samt still- og filmfiloverførsler understøtter nye USB-streamingfunktioner UVC/UAC, hvilket også tillader direkte streaming fra kameraet, selv i 4K (QFHD) opløsning med lyd.

Alpha 7RV er baseret på feedback fra fagfolk og omfatter forbedret varmeafledning til forlængede optagelsestider[xxii], et opgraderet støv- og fugtbestandigt design,et holdbart chassis i magnesiumlegering og andre forbedringer for maksimal pålidelighed i udfordrende arbejdsmiljøer.

ALPHA 7RV er også kompatibel med den nye PCK-LG3 Screen Protect Glass Sheet, som opretholder berøringsfølsomheden og samtidig beskytter LCD-skærmen mod pletter og fingeraftryk.

Designet til professionelle med bæredygtighed i tankerne
Der er truffet foranstaltninger til at reducere dette produkts miljømæssige fodaftryk i alle faser af dets livscyklus: fra produktudvikling gennem forsyningskæde, produktion og emballering. Sony sigter mod at inspirere gennem den mest effektive brug af energi og ressourcer. Genanvendelig plast inklusive SORPLAS™[xxiv] blev delvist brugt til dette kamerahus. Derudover foregår produktionen på et anlæg, der bruger vedvarende energi.


Preordre dit nye Sony A7R V her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar