Tag billeder på farten med Canon EOS R100 og RF 28mm F2.8 STM

Oprettet d.

Tag billeder på farten med Canon EOS R100 og RF 28mm F2.8 STM

Canon præsenterer EOS R100, et skræddersyet kamera designet til at fange og bevare de gode minder fra særlige øjeblikke med familie og venner.

Med sit kompakte og lette design samt enestående billedekvalitet er det brugervenlige EOS R100 perfekt til optagelser på farten. Samtidig lancerer Canon RF 28mm F2.8 STM, det mindste og letteste objektiv i RF-serien, sammen med OC-E4A, et nyt kabel til Canons multifunktionelle tilbehørssko.

"Canons EOS R-system er et førende kamerasystem i verden, og vi er ekstremt glade for at introducere både EOS R100-kameraet og RF 28mm F2.8 STM-objektivet.Canon redefinerer konstant verdenen af imaging og sætter kunderne i fokus med denne lancering. EOS R100 er på begynderniveau, hvilket gør det ideelt til dem, der ønsker at fange særlige øjeblikke og minder med et spejlløst kamera. RF 28mm F2.8 STM er det mindste og letteste primeobjektiv i Canons RF-serie", udtaler Timea Slavic, Product Business Developer hos Canon Nordic.

Fang særlige øjeblikke
EOS R100 er udstyret med en 24,1 megapixel APS-C-sensor, der er betydeligt større end sensoren i de bedste smartphones. Dette resulterer i forbedret billed- og videokvalitet samt imponerende farver og detaljer. Med EOS R100 kan du fotografere i svagt lys og opnå billeder med en flot bokeh-effekt.

EOS R100 har den intelligente autofokus fra EOS R-serien og er udstyret med Dual Pixel CMOS AF, der giver hurtig og præcis motivgenkendelse og øjefokus, uanset om du bruger søgeren eller LCD-skærmen. Dette gør det nemmere at fokusere på det vigtige i dine optagelser. Kameraet har kontinuerlig optagelse med 6,5 billeder pr. sekund med One Shot-AF og 3,5 billeder pr. sekund med kontinuerlig AF, hvilket gør det let at fange de særlige øjeblikke.

Med 4K 25p-videooptagelse leverer EOS R100 bedre videofunktioner sammenlignet med en smartphone eller et digitalt spejlreflekskamera. Det brugervenlige kamera tilbyder også fuld HD-optagelse med 60 billeder pr. sekund og 720p-opløsning med 120 billeder pr. sekund, hvilket gør det ideelt til slow-motion film og kreative videoer under ferien. Den pålidelige Dual Pixel CMOS AF muliggør ansigtsgenkendelse og øjesporing under fuld HD-optagelse.

Udvid dit potentiale
Med sit bærbare design og en vægt på kun 356 gram er EOS R100 mindre og lettere end et traditionelt digitalt spejlreflekskamera. Det gør det nemt for alle at blive familiens fotograf med kameraets behagelige greb, elektroniske søger, intuitive funktioner og brugervenlige grænseflade med vejledning. Den kreative assistentfunktion giver desuden mulighed for nem justering af bokeh, lysstyrke, kontrast og farvebalance.

Du kan også udforske et bredt udvalg af tilbehør, herunder de innovative RF-objektiver, mikrofoner og Speedlites, der åbner op for uendelige kreative muligheder. Kompatibiliteten med Canons RF- og RF-S-objektiver giver dig frihed til at udfolde din kreativitet med deres lysstærke blændere.

Nem tilkobling og deling
Med Wi-Fi- og kontinuerlig Bluetooth-tilslutning kan du nemt overføre billeder og videoer til din smartphone ved hjælp af Canon Camera Connect-appen og hurtigt dele dem. Du kan også betjene kameraet via appen og bruge Bluetooth-tilslutningen til enkel betjening med BR-E1-fjernbetjeningen eller en smartphone, hvilket er praktisk til gruppebilleder og videooptagelser.

Canons mindste og letteste RF-objektiv
RF 28mm F2.8 STM er et ekstremt kompakt og let objektiv med fast brændvidde, designet til perfekt samspil med kameraer som det nyeste EOS R100. Det kan nemt passes i enhver kamerataske og kan også fungere som et objektivdæksel, hvilket er praktisk under rejser og streetfotografering.

Med en brændvidde på 28 mm og en lysstærk F2.8-blænde er objektivet velegnet til forskellige typer optagelser. Det giver mulighed for at tage billeder i svagt lys med gode resultater og skabe billeder med flot dybdeskarphed og fremhævet motiv med en flot bokeh-effekt. RF 28mm F2.8 STM har en kombineret kontrol- og fokusring, der gør det nemt at justere indstillinger og hurtigt skifte til manuel fokus efter behov. STM-motoren sikrer også en stille autofokus og smidige overgange mellem motiver.

Med Canons kombination af EOS R-kamerahuset og RF-objektivet får du en række korrektionsmuligheder, der forbedrer billedekvaliteten og er en stor hjælp for mindre erfarne fotografer og videografer. Denne kombination resulterer også i et kompakt og effektivt objektivdesign.

Det superkompakte og lette RF 28mm F2.8 STM udvider Canons udvalg af avancerede primeobjektiver i EOS R-systemet, der også inkluderer:

  • RF 16mm F2.8 STM
  • RF 24mm F1.8 MACRO IS STM
  • RF 35mm F1.8 MACRO IS STM
  • RF 50mm F1.8 STM
  • RF 85mm F2 MACRO IS STM

Med Canon EOS R100 og RF 28mm F2.8 STM får du den perfekte kombination af et brugervenligt spejlløst kamera og et kompakt objektiv, der giver dig mulighed for at fange og bevare dine særlige øjeblikke med enestående kvalitet.

Bestil Canon Eos R100 her

Bestil Canon RF 28mm F:2.8 STM her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar