Nyt fujifilm kamera, Fujifilm X-S20 et fantastisk alsidigt kamera

Oprettet d.

Nyt fujifilm kamera, Fujifilm X-S20 et fantastisk alsidigt kamera

Fujifilm X-S20
Nu kommer det nye FUJIFILM X-S20, et alsidigt kamera med absolut high-end features, alt samlet i et kompakt format og med imponerende lang batteritid.

X-S20 arver autofokussystemet fra flagskibet X-H2S, der er udviklet med deep learning AI-teknologi og ud over imponerende stillbillede IQ kan X-S20 optage video med imponerende 6.2K/30P & 4K/60P 4.2.2 10 bit internt i kameraet. FUJIFILM X-S20 imponerer ved at passe til en meget bred vifte af fotografer og stilarter inden for både video og still-billeder, og sammen med den imponerende batterilevetid er kameraet det ideelle rejsekamera.

Hurtig og avanceret autofokus med X-Processor 5
X-S20 benytter den bagbelyste 26,1 MP-sensor "X-Trans™ CMOS 4" og "X-Processor 5" til at producere stillbilleder og video i meget høj kvalitet og med et lavt energiforbrug.

X-processor 5 har dobbelt så hurtig processerings-hastighed sammenlignet med tidligere generation og benytter nu også en helt ny motivgenkendelses-funktion til kameraets autofokus, der er udviklet med deep learning AI-teknologi, hvilket gør at fokussystemet, på imponerende vis hurtigt finder og følger dine ønskede motiver. Fokus ikke bare følger ansigter og øjne automatisk, men nu også forskellige dyr, fugle, biler, cykler, fly og tog. Den stærkt forbedrede autofokus algoritme leverer nu også en utrolig stabil fokus i indstillingen AF-C (kontinuerlig fokus tracking). Ansigts- og øjengenkendelsen imponerer i fokussystemet og finder og følger uden problemer personer med f.eks. briller, slør eller mundbind.

AUTO-funktionen på kameraet, der automatisk vælger den mest optimale indstilling alt efter motiv, suppleres nu også med en helt ny AUTO-motivgenkendelses-funktion. Kameraet vælger automatisk motivet, følger det samtidigt med at det holder motivet i fokus.

FUJIFILM X-S20 understøtter nu HEIF-billedformatet der giver imponerende 10-bit billedkvalitets-filer, og disse filer er tillige op til 30% mindre end normale JPEG-filer. Kombinerer man dette med nogle af FUJIFILMs mange anerkendte filmsimuleringer (hele 19 stk.) ja så åbner mulighederne sig yderligere for at opnå billeder af imponerende billedkvalitet, direkte ud af kameraet.

Imponerende stabilisering, et godt ergonomisk greb og lang batteritid
Trods sit utroligt kompakte format har X-S20, helt som sin forgænger X-S10, et dybt og meget komfortabelt greb, der gør at dette kompakte kamera også føles komfortabelt med selv de lidt større objektiver til X-serien (39 stk.), monteret på kameraet. X-S20 har fem-akset billedstabilisering i huset (IBIS) der kompenserer med op til syv stop længere lukketid, hvilket udmærker sig ved håndholdte videooptagelser, eller fotografering ved krævende lysforhold.

Med det nye batteri (NP-W235) får kameraet en imponerende batteritid på op til 800 billeder hvilket er mere end det dobbelte sammenlignet med tidligere generation. X-S20 har en 2,36 MP elektronisk søger med 0,62x forstørrelse samt en LCD-touch skærm med 1,84 MP-opløsning der kan placeres i en række forskellige vinkler og vrides fremad ved f.eks. selvportrætter og vlog optagelser.

Videooptagelser i høj kvalitet og med mange muligheder
Det nye X-S20 kan internt optage i 4:2:2 10-bit video i 6,2K/30P og 4K/60P og har 3.5mm stik til ekstern mikrofon og hovedtelefoner. X-S20 har også fået en dedikeret vlog-funktion med specialfunktioner til portrætter med kort skarphedsdybde og derved lækker bokeh, samt produkt-prioritering når man filmer. En anden ny funktion er farve redigeringsprofilen F-Log2 med et dynamisk omfang op til imponerende 13+ step. Kameraets HDMI-udgang kan levere ProRes Raw og Blackmagic Raw direkte til en ekstern optageenhed.

X-S20 kan bruges som webkamera uden ekstra software (plug and play).
Kameraets filmsimuleringsindstillinger er tillige tilgængelige under livestreaming og fotograferingsindstillingerne kan nu også justeres når kameraet er tilsluttet direkte til en computer.

Fujifilm X-S20 forventes til levering slut juni, men kan allerede nu pre ordres via vores webshop.
 

Bestil her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar