3 nye Sony objektiver

oprettet d.

3 nye Sony objektiver

Sony lancerer tre nye højtydende G-objektiver til full-frame objektivserier

Sony FE 50mm F2.5 G (model SEL50F25G)  Bestil objektivet her
Sony FE 40mm F2.5 G (model SEL40F25G)  Bestil objektivet her
og Sony FE 24mm F2.8 G (model SEL24F28G ).  Bestil objektivet her

Alle tre objektiver leverer høj billedkvalitet og smuk bokeh i et let og kompakt design, perfekt til både fotografer og videografer, der stræber efter udestående billeder og let mobilitet.

 

Når de bruges sammen med et Sony full-frame kamera eller APS-C, kan alle tre objektiver prale af høj opløsning, intuitiv betjening og hurtige, præcise og stille autofokusfunktioner. 
Objektiverne er introduceret som det perfekte sæt til foto og video til en bred vifte af anvendelser, herunder snap-optagelse, portrætter og landskabsbilleder.

 

"Hos Sony er vi konstant ved at innovere for at producere de værktøjer, som skabere har brug for, for at fange skønheden i denne verden", sagde Yann Salmon Legagneur, direktør for produktmarkedsføring, Digital Imaging, Sony Europe. 
“Med enestående opløsning og fascinerende bokeh, alt sammen i et kompakt og sofistikeret design, giver FE 50mm F2.5 G, FE 40mm F2.5 G og FE 24mm F2.8 G brugerne mulighed for at opleve glæden ved at eje objektiver, der fanger forskellige perspektiver på den samme scene ”.

 

Disse tre primære objektiver leverer hver en brændvidde til enhver optagelse med de 50 mm bedst til portrætter, de 40 mm optimale til stillbillede eller film snap-optagelse og 24 mm ideel til landskaber. 
Med deres intuitive betjening og fremragende byggekvalitet er de et fantastisk sæt på tre.

 

Hvad mere er, de tre objektiver har alle samme størrelse (68 mm diameter x 45 mm), alle har den samme filterdiameter (49 mm) og har næsten alle samme vægt (FE 50 mm F2,5 G 174g, FE 40 mm F2,5 G 173g og FE 24mm F2.8 G 162g) og intern fokus, så objektivudskiftning er let. 
De har det samme stilfulde udvendige design, men brændvidder er tydeligt markeret til hurtige afbrydere.

 

Høj opløsning i et kompakt design
FE 50mm F2.5 G, FE 40mm F2.5 G og FE 24mm F2.8 G leverer den høje billedkvalitet af et G-objektiv, samtidig med at det er kompakt og let. Billedkvaliteten opnås ved hjælp af avanceret optik ved hjælp af asfæriske elementer og ED (Extra-low Dispersion) glaselementer, hvilket leverer høj. De asfæriske elementer sikrer høj opløsning i hvert hjørne af billedet, selv fra den største blænde med lav dybdeskarphed. Nyd optagelse i høj opløsning ved hjælp af et kompakt design.

Den fantastiske bokeh af G-objektivet opnås ved optimering af en cirkulær blænde og leveres på det bredeste punkt for hver linse (F2,5 ved 50 mm, F2,5 ved 40 mm og F2,8 ved 24 mm).

Alle tre linser blev omhyggeligt designet til optimal mobilitet og er kompakte og lette nok til at passe ethvert sted. Uanset om du optager med fuldskærms- eller APS-C-krop til portræt, landskab, er størrelse og vægt perfekt afbalanceret. Oplev fordelene ved udskiftning af objektiverne, der passer til enhver scene eller ethvert motiv.

 

Fokusafstand
Ud over at 50 mm billedvinklen er perfekt til portrætter og snap-optagelse af stillbilleder eller film, har FE 50 mm F2.5 G en minimumsfokusafstand på 0,35 m (AF) / 0,31 m (MF) og en maksimal forstørrelse på 0,18 x ( AF) / 0,21x (MF), hvilket betyder, at den er ideel til en række scener og objekter.

 

FE 40mm F2.5 G 40mm billedvinkel er ideel til snap-optagelse af stillbilleder eller film med en minimum fokusafstand på 0,28 m (AF) / 0,25 m (MF) og maksimal forstørrelse på 0,20 x (AF) / 0,23 x (MF) ). Især til filmoptagelse er 40 mm den foretrukne synsvinkel, da den svarer til det naturlige synsfelt, og for stillbilleder tillader 40 mm motiver at skille sig ud mod baggrunde.

 

Med en bred 24 mm synsvinkel er FE 24 mm F2.8 G-objektivet perfekt i situationer, hvor baggrunden er inkluderet, såsom fotografering eller selfie-optagelse med et fastgjort greb. Og med en minimumsfokusafstand på 0,24 m (AF) / 0,18 m (MF) og maksimal forstørrelse på 0,13 x (AF) / 0,19 x (MF), kan du også tage nærbilleder med en sløret baggrund.

 

Høj betjeningsevne og pålidelighed
På trods af deres kompakte størrelse har objektiverne en fokus-hold-knap, fokus-mode-switch, blændering og blænde-klik-switch for ideel betjening. Fokusholdeknappen kan tilpasses fra kameramenuen og kan tildeles en funktion, som brugeren foretrækker. Blænderingen giver en mere intuitiv og direkte følelse sammenlignet med at betjene blænden fra kamerahuset, når du optager enten stillbilleder eller film. Blændeåbningen giver også omskiftelige klikstop, der kan slukkes for filmoptagelse ved hjælp af blændeklikkontakten.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar