Canon Red Line Challenge 2021

oprettet d.

Canon Red Line Challenge 2021
CANON REDLINE CHALLENGE

TAG UDFORDRINGEN OP
Redline Challenge er for ambitiøse amatørfotografer, der ønsker at udfordre deres kreativitet og teste deres tekniske viden.

Tag udfordringen op, der er givet af Lorenz Holder og få chancen for at vinde et Canon-kit til en værdi af over €14.000 samt en eksklusiv fotoopgave, hvor selveste Lorenz er mentor.​


Se video om Redline Challenge her

 

Bliv mester af Light in the Dark
Lorenz Holder inviterer dig til at udforske de spændende muligheder ved optagelse i svag belysning, hvor du fanger det altid spændende forhold mellem lys og skygge, farve og kontrast.

 

SÅDAN DELTAGER DU

Opfyld kriterierne, og følg trinnene for at indsende dine billeder
Lorenz Holder og vores dommerpanel vil vurdere hver enkelt bidrag for komposition, kreativitet og tekniske formåen. Hvis du er overbevist om, at du kan klare udfordringen, skal du følge nedenstående trin for at indsende dine billeder.

 

TRIN 1

Vælg dine bedste billeder

Gennemgå omhyggeligt dine billeder, og vælg kun dem, der bedst lever op til Light in the Dark-beskrivelsen.

TRIN 2

Kontrollér filtype og -størrelse

Bidrag skal indsendes som 150 DPI, 2000 pixel langs den længste side. Sørg for, at dine billeder overholder de påkrævede specifikationer, før du indsender dem.

TRIN 3

Indsend dine billeder før den 31. maj 2021

For at deltage i udfordringen skal du indsende dine billeder online inden deadline den 31. maj 2021.

TRIN 4

Tilmeld dig, og få det seneste nyt

Følg os på de sociale medier, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage opdateringer om udfordringen, og se, om du er blevet udvalgt.

 

PRÆMIEN
Her er, hvad du kan vinde
Vind Redline Challenge, og få alt, hvad du behøver for at fortsætte med at udvikle dine evner. Du vil blive udstyret med det nyeste Canon-kit – til en værdi af over 14.000 euro. Desuden får du mulighed for at udvikle dine evner og styrke din kreativitet endnu mere med en utrolig oplevelse, som ikke kan købes for penge: En personlig fotoopgave, der er sat op af Canon-ambassadøren og den internationalt anerkendte fotograf Lorenz Holder, der også vil være din mentor.

 

MØD VORES DOMMER

Find inspiration i arbejdet fra den 13x Red Bull Illume-finalist, Lorenz Holder
Den internationalt anerkendte fotograf Lorenz er kendt for sin friske og dramatiske stil – der er lige dele kunst og fotografering – og hans enestående evne til at fange det uventede, selv i de mest udfordrende omgivelser, og han er et ideelt valg til at fungere som dommer og mentor for Redline Challenge.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar