Sony lancerer to nye mikrofoner

oprettet d.

Sony lancerer to nye mikrofoner

Tilbyder høj kvalitet og stabil lydoptagelse til Vloggers, YouTubers og Video Creators
Sony lancerer to nye mikrofoner ECM-W2BT Multi-interface sko-kompatibel trådløs mikrofon og ECM-LV1 kompakt stereolavalier-mikrofon. 
Trådløs lydoptagelse i høj kvalitet med mindre støj og stabil forbindelse er mulig med den trådløse ECM-W2BT-mikrofon, især når den er parret med ECM-LV1 stereo lavalier-mikrofonen og et af Sonys kameraer  med digital kompatibilitet. 
Denne kombination tilbyder den perfekte løsning til at imødekomme behovene hos nutidens vloggere, YouTubere og videoskabere, der ønsker at fange klar, pålidelig lyd til en bred vifte af miljøer, herunder gadeydelse, produktanmeldelser, madanmeldelser rejsevlogs og mere.

 

Den trådløse ECM-W2BT-mikrofon muliggør støjsvag digital lydoptagelse ved at slutte modtageren til et kompatibelt kamera udstyret. 
Det digitale lydsignaludgang fra modtageren kan optages direkte på kamerahuset uden at tilslutte et eksternt lydkabel ved brug med kompatibel Multi Interface Shoe. 
Derudover er ECM-W2BT blevet nydesignet til høj lydkvalitet ved hjælp af en avanceret retningsbestemt mikrofonkapsel til at fange klar lydoptagelse fra alle retninger. 
ECM-W2BT tillader også lydoptagelsesfleksibilitet ved at øge stabiliteten af den trådløse forbindelse mellem mikrofon og modtager, selv med forhindringer eller i overfyldte miljøer med yderligere trådløs aktivitet. På steder med god synlighed er kommunikation mulig på op til 200 m, hvilket øger lydoptagelsens fleksibilitet markant. 

 

ECM-W2BT trådløs mikrofon tilbyder ultimativ kreativ frihed takket være dens lydoptagelsesfunktioner. Tre lydoptagelsesfunktioner - MIC-tilstand, MIX-tilstand og en ny RCVR-tilstand - giver brugeren mulighed for at optage lyd og omgivende lyd baseret på deres ønskede præference. 
MIC-tilstand samler kun lyd fra mikrofonsenderen, så kun lyden fra motivet optages. 
RCVR-tilstand opfanger kun lyd fra den interne mikrofon på modtageren, så brugeren kan optage lyd af sig selv. 
MIX-tilstand samler både sender- og modtagerlyd, hvilket er nyttigt, når der ønskes lyd fra både motivet og brugeren. 

ECM-W2BT-mikrofonen understøtter stereolydudgang og et eksternt 3,5 mm stereominijack for at muliggøre stereolydoptagelse, så den kan bruges i kombination med den stereo-kompatible lavaliermikrofon såsom ECM-LV1 kompakt stereolavaliermikrofon, som en diskret mikrofon, der let kan fastgøres til motivets tøj og optage lyd med øget realisme. Da modtageren er udstyret med 3,5 mm lydoutput, kan ECM-W2BT bruges uden Multi Interface-skomodel-kameraer.

 

I udfordrende optagemiljøer inkluderer ECM-W2BT trådløs mikrofon en dæmpningsfunktion. Brugeren kan vælge et af tre dæmpningsniveauer afhængigt af lydkildens lydstyrke for at optage for høje lyde ved et lavere lydstyrke eller forstærke mere støjsvage lyde for at optage højere lyd. ECM-W2BT inkluderer også en vindhætte til at reducere vindstøj, hvilket er særligt nyttigt, når du optager udendørs
ECM-LV1 kompakt stereo lavalier-mikrofon giver også mulighed for lydoptagelse i høj kvalitet parret med et kompakt design for nem bæring og bekvemmelighed under optagelse. ECM-LV1 inkluderer en forrude til yderligere støjreduktion, og det 360 graders drejelige klip tillader f.eks. Vandret fastgørelse til et slips eller lodret fastgørelse til en lomme med mikrofonen fastgjort i samme vinkel. Effekten af denne mikrofon leveres fra mikrofonstikket.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar