Canon præsenterer det nyeste EOS VR System-objektiv: RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE

Oprettet d.

Canon præsenterer det nyeste EOS VR System-objektiv: RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE

Canon har i dag annonceret det nyeste skud på stammen inden for EOS R-systemet: RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE, et APS-C virtual reality (VR)-objektiv.
Dette innovative objektiv slutter sig til det allerede kendte RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE og gør det endnu lettere for alle, selv nybegyndere, at skabe højkvalitets 3D VR-indhold.

Revolutionerende 3D VR-opfattelse

RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE-objektivet er designet med dobbelte fisheye-linser placeret side om side for at simulere menneskets syn. Hver linse optager billeder fra lidt forskellige perspektiver og skaber to separate billeder, der repræsenterer synsfeltet for det venstre og højre øje. Denne stereoskopiske teknik tilføjer dybdeopfattelse til VR-billeder, hvilket gør oplevelsen endnu mere fordybende og virkelighedstro.

Kvalitet

Med det nye RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE-objektiv tilbydes der nu endnu flere valgmuligheder inden for EOS VR-systemet. Objektivet kommer på markedet til en mere overkommelig pris end sine forgængere, hvilket gør højkvalitets og immersiv content creation mere tilgængelig for et bredere publikum. Samtidig bevarer det den høje optiske ydeevne, som EOS R-systemet er kendt for.

Designet til alsidighed

Dette nye objektiv tilbyder en 144-graders optagevinkel, der giver et snævrere synsfelt end traditionel VR180-optagelse. Sammen med den store dybdeskarphed gør dette det nemmere for brugerne at opsætte deres scener og fokusere på deres motiv uden bekymringer om ekstraudstyr som flashenheder eller stativer. Fokusringen kan tildeles andre funktioner, som f.eks. blænde eller ISO, hvilket gør det muligt at holde styr på alle indstillinger og fuldt ud fokusere på motivet.

Første med autofokus

RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE er Canons første 3D-objektiv med autofokus (AF) og inkluderer en One Shot Autofocus (AF)-indstilling for at gøre skabelsesprocessen endnu enklere. Dette giver brugerne en mere intuitiv og brugervenlig oplevelse, når de skaber deres VR-indhold.

Førsteklasses optisk ydeevne

Objektivet er også det første uden for L-serien, der har premium Air Sphere Coating, som hjælper med at forhindre aberrationer som flare og ghosting. Det anvender to UD-linseelementer pr. linse for at producere skarpe billeder, og f/3.5-blænden sikrer højkvalitetsbilleder i både indendørs og udendørs omgivelser. Ingen scener er udenfor rækkevidde for dette objektiv, fra dunkle skove til stærkt oplyste stadioner.

Kreativ fleksibilitet

For endnu større kreativ fleksibilitet har RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE en filterholder bagpå til både gelatinefiltre og skruefiltre. Dette giver brugerne mulighed for at tilføje kreative effekter og tilpasse deres optagelser efter behov.

Realistisk visningsoplevelse

Når billederne taget med RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE ses gennem 3D-briller, bringer det 3D stereoskopiske objektiv nye niveauer af virkelighedstro. Den 144-graders synsvinkel resulterer i en naturlig, fremadvendt visning, der bruger det perifere syn for at skabe en fuldt opslugende oplevelse. Simuleringerne drager fordel af objektivets 60mm interpupillære afstand, hvilket minder om menneskets syn og giver en virkelighedstro 3D-effekt.

Imødekommer stigende efterspørgsel

Med den stadigt voksende efterspørgsel efter VR content creation, som forventes at nå over 22 milliarder dollar inden 2025, gør dette nye objektiv skabelsen af 3D-indhold mere opnåelig for alle typer af fotografer. Fra gaming og uddannelse til turisme, dokumentarer og underholdning – RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE er udviklet til at arbejde problemfrit sammen med Canons EOS R-system, hvilket sikrer et effektivt workflow for VR content creators.

Tilgængelighed

Canon RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE-objektivet vil snart være tilgængeligt juli 2024

Bestil dit objektiv her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar