Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 DiIII-A VC VXD for Sony E-mount

Oprettet d.

Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 DiIII-A VC VXD for Sony E-mount
TAMRON lanceringer verdens første alt-i-en zoom med 16,6x zoom ratio for Sony E-mount

Tamron 18-300mm F3.5-6.3 VC VXD dækker et bredt zoomområde fra ca 27mm til 450mm i full-frame tilsvarende brændvidde.
Det første APS-C mirrorless kamera zoomobjektiv i verden med en 16,6 x zoom ratio, linsen leverer fordelene ved et alsidig alt-i-en zoomobjektiv ideel til en bred vifte af fotografiske scenarier. Som AF-drevsystem bruges TAMRON's VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineær motorfokusmekanisme for overlegen stilhed og agil ydeevne. objektivet indeholder specielle linseelementer, der er arrangeret præcist for at opretholde høj opløsningsydeevne fra kant til kant og give høj billedkvalitet, hvilket gør den til det bedste af alle alt-i-en zoomobjektiver.

Desuden har Tamron 18-300mm objektivet en MOD (Minimum Object Distance) på 0,15 m (5,9 i) i 18mm bred ende og en bemærkelsesværdig maksimal forstørrelsesforhold på 1:2, dette objektiv klarer sig forbavsende godt, når du optager tæt på. Objektivet er udstyret med TAMRON's proprietære VC (Vibration Compensation) mekanisme, effektivt at reducere billedsløring forårsaget af kamerarystelser i svagt lys eller i ultra-telefoto rækkevidde ved langsommere lukkertider.

Også, som med de fleste andre TAMRON objektiver til mirrorless kameraer, har dette objektive 67mm filterstørrelse. Med en lang række andre funktioner til komfortabel optagelse er dette en meget alsidig linse, der giver dig mulighed for nemt at nyde høj billedkvalitet fra vidvinkel til ultra-telefoto.

PRODUKTHØJDEPUNKTER
Verdens første 16,6 x alt-i-en zoomobjektiv til APS-C spejlløse kameraer
Den 18-300mm F3.5-6.3 VC VXD er verdens første objektiv til APS-C mirrorless kameraer med en 16,6 x zoom ratio, det største træk ved denne linse, der dækker vidvinkel til en ultra-teleobjektiv. Den fulde ramme tilsvarende brændvidde er fra 27mm til 450mm. Med denne brede dækning, giver det skydning i en bred vifte af situationer, herunder hverdagen og rejser snapshots, både vidvinkel og dynamisk ultra-telefoto landskabsfotografering og makrofotografering.

Klassens bedste, ekstremt hurtige og præcise AF leveret af VXD lineær motorfokusmekanisme
Tamron 18-300mm F3.5-6.3 VC VXD udnytter TAMRON's proprietære VXD lineære motor fokus mekanisme. Det opnår AF hastighed og præcision, der står blandt de bedste af alle alt-i-en zoomobjektiver. I hele sit sortiment, fra vidvinkel til ultra-telefoto, det giver præcis AF skydning. Fremragende til sporing af et motiv i bevægelse i fokus, det er ideelt, når du fotograferer dyr, fly, jernbaner og andre motiver i bevægelse. Det er ekstremt stille, og derfor perfekt egnet til både still- og videooptagelse under forhold, der kræver lydløs drift.

MOD på 0,15 m (5,9 i) og maksimalt forstørrelsesforhold på 1:2 i den brede ende
Med en MOD på 0,15 m (5,9 i) i den 18 mm brede ende og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:2 klarer 18-300mm F3.5-6.3 VC VXD utroligt godt, når du optager tæt på sammenlignet med andre alt-i-en zoomobjektiver*. Det giver brugerne mulighed for at nyde kreativ makrofotografering med meget slørede baggrunde, en funktion, der er unik for makrofotografering. Som pioner inden for alt-i-en zoomobjektiver demonstrerer TAMRON uovertruffen originalitet i nærbilleder.

* Når du optager på MOD på 0,15 m / 5,9 i (i den brede ende 18mm), afstanden mellem motivet og spidsen af linsen er ca 5mm (0,2 i). Brug forsigtighed, så det forreste element ikke rører motivet, når du optager på MOD.

Den bedste billedkvalitet i sin klasse
Med hensyn til billedkvalitet, denne nye 18-300mm F3.5-6.3 VC VXD er en af de bedst fungerende alt-i-en zoomobjektiver til APS-C mirrorless kameraer. For at opnå et zoomforhold på 16,6 x og samtidig sikre høj billedkvalitet, linsen har en velafbalanceret arrangement af tre hybride asfæriske elementer og fire LD (Low Dispersion) linse elementer til effektivt at undertrykke optiske afvigelser. I hele zoomområdet opretholder det høj opløsningskraft fra midten til hjørnerne.

Fremragende stabilisering
På trods af sin kompakte størrelse er objektivet udstyret med TAMRON's proprietære VC-mekanisme. 

Komfortabelt kompakt

Brugervenlige funktioner (fugtbestandig konstruktion, fluorbelægning, Zoom Lock-switch)

Kompatibel med mange kamera-specifikke funktioner, herunder Hurtig Hybrid AF og Eye AF

Bestil dit Tamron 18-300mm allerede nu, leveringen forventes at starte ultimo september 2021
https://clicksvendborg.dk/shop/84-til-sony/90008625-tamron-18-300mm-f35-63-diiii-a-vc-vxd-sony-e-mount/


OBS: Objektivet kommer senere på året også i en version med Fujifilm X mount


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar