Fujifilm lancerer FUJIFILM X-T30 II Spejlløst digitalkamera

Oprettet d.

Fujifilm lancerer FUJIFILM X-T30 II Spejlløst digitalkamera

Et kompakt og let spejlløst digitalt kamera, der leverer
førsteklasses billedkvalitet med hurtig og meget præcis AF-funktion
Fujifilm X-T 30II er i stand til at optage 4K/30p-video med utrolig detelje gengivelse og en lcd-skærm med høj opløsning på 1,62 millioner pixels, så den giver behagelige optagelsesfotografier

FUJIFILM Corporation er glad for at kunne lancere X-T30 II.
Det er en ny tilføjelse til X-serien af spejlløse digitale kameraer som er kendt for deres kompakte, letvægts design og overlegen billedkvalitet baseret på virksomhedens proprietære farvegengivelse teknologi.
X-T30 II fornyede softwaren, mens det arver det kompakte og lette kameradesign, der er så populær hos det spejlløse digitale kamera "FUJIFILM X-T30" (den tidligere model), og leverer et avanceret niveau af AF-hastighed og præcision og billedkvalitet svarende til X-seriens flagskibsmodel, "FUJIFILM X-T4" (X-T4). 
X-T30 II har også udviklet sig fra den tidligere model med hensyn til hardware, som det ses i brugen af en høj opløsning 1,62-million-dot LCD-skærm på bagpanelet. Det muliggør komfortabel optagelse af stillbilleder i høj kvalitet samt 4K/30p-video i fuld skala.
 
1,62 millioner dot bageste LCD-skærm
X-T30 II er et spejlløst digitalt kamera, der har et 26,1MP "X-Trans™ CMOS 4" *1 sensor og en højhastigheds-"X-Processor 4" billedbehandlingsmotor i en kompakt og let krop, der vejer ca. 378 g. 
Kameraet tilbyder et hurtig og præcis AF system, der har fokus hastighed så hurtigt som 0,02 sekunder og kan også prale af ekstraordinære evne til at spore en bevægelse emne. Det kan autofokus selv i nær mørke forhold på -7.0EV*3 til præcist at fange motiver i svagt lys.

X-T30 II leveres med i alt 18 filmsimuleringstilstande, herunder "Classic Neg", ideel til snapshots, og den lave mætning og den høje kontrast "ETERNA Bleach Bypass", som producerer imponerende atmosfære. 
Algoritmen for "AUTO" mode er blevet opdateret til nemt at producere smukke billeder ved automatisk at identificere den type optagelse scener og anvende den optimale optagelse indstillinger.
Desuden har kameraet funktioner, der leverer 4K/30p video samt high-speed full-HD-video på 240p, og er udstyret med en høj opløsning 1,62-million pixels  3" vippe touchscreen LCD-skærm, der hjælpe brugerne med at fange stillbilleder og videoer.Hurtig og meget præcis AF, der opnår fokus i så hurtigt som 0,02 sekunder til at fange en afgørende fotomulighed
X-T30 II er udstyret med 26.1MP "X-Trans™ CMOS 4"-sensoren og højhastighedsbilledbehandlingsmotoren "X-Processor 4" for at muliggøre hurtig og præcis AF på op til 0,02 sekunder, svarende til AF-hastigheden på X-seriens flagskibsmodel "X-T4." Fasedetekteringspixel placeres på tværs af sensoroverfladen (ca. 100% dækning) for at opnå fokus nøjagtigt selv på et emne væk fra midten af rammen, hvilket sikrer at man fanger de afgørende fotomulighed.
AF-systemet bruger den nyeste algoritme til at opnå forbedret AF-evne til at spore et motiv i bevægelse sammenlignet med den tidligere model. Det kan præcist spore et emne, der bevæger sig mod og endda bevæger sig væk fra kameraet. Dens Face / Eye AF funktion holder et emne ansigt / øjne i fokus, selv i portrætfotografering, der involverer fagbevægelser, hvilket gør portrætter let.
Kameraet kan også autofokusere præcist i nær mørke forhold på -7.0EV, så nightscape fotografering eller indendørs fotografering med svagt lys.
Kameraet leverer blackout-fri burst skydning*4 på op til 8fps i den mekaniske lukkertilstand og op til 30fps i elektronisk lukkertilstand.

Fujifilm unikke Film Simulation tilstande og udviklet AUTO funktion til at levere ekstraordinære billedkvalitet
X-T30 II leveres med i alt 18 filmsimuleringstilstande, herunder "Classic Neg", baseret på farvenegative film, der typisk bruges i snapshots, og "ETERNA Bleach Bypass", som trofast simulerer filmbehandlingsteknikken for blegemiddel bypass. 
Algoritmen er blevet opdateret til "AUTO" mode, som bestemmer typen af en skydning scene baseret på oplysninger såsom tilstedeværelsen af personer, farver og lysstyrke og automatisk justerer skyde indstillinger i overensstemmelse hermed, og "SP (Scene Position)" mode, som giver brugerne mulighed for at vælge optagelse indstillinger baseret på typen af en scene. Color Chrome Effect (blå), Klarhed, D-område og andre indstillinger kan automatisk justeres for at gøre det nemt at producere klare og levende landskabsfotografier eller portrætter, der får hovedmotivet til at skille sig ud. Selv i baggrundsbelyste situationer kan kameraet levere billeder i førsteklasses kvalitet med minimale fremhævnings- og skyggeklip.
Omfattende videooptagelsesfunktioner

X-T30 II bruger den mængde data, der svarer til 6K, til at generere 4K-video for at sikre høj opløsning med minimal støj. Kameraet kan sende 4K/30P-video ved 8 bit 4:2:0 på et SD-kort og 4K/30P-video ved 10 bit 4:2:2 til HDMI.
Desuden understøtter den nu full-HD 240P højhastighedsvideo, der er i stand til at afspille en momentan handling fra et hurtigt bevægende motiv i slowmotion i op til 10x.

Fremragende brugervenlighed for komfortabel fotografering
Kameraet har lukkertidssknappen på det øverste panel for at muliggøre fuld manuel optagelse. drejehjulet giver brugerne mulighed for at kontrollere en aktuel indstilling visuelt, så de kan forberede sig på de næste skud, selv mens kameraet er slukket. Funktionen Automatisk tilstandsvælger er også beregnet til hurtig aktivering af AUTO-tilstanden for at gøre den ekstra brugbarhed mere effektiv.
På bagpanelet er en høj opløsning 1,62-million-dot vippe 3-tommer touchscreen skærm, som giver klare live-view billeder til kontrol af et foto motiv, hvilket gør det lettere end nogensinde at skyde stillbilleder og videoer.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar