Kom tættere på med Canons nye RF-objektiver

Oprettet d.

Kom tættere på med Canons nye RF-objektiver

Disse alsidige objektiver kan klare alt fra vlogging til astrofotografering
Canon lanceringer af to nye RF-objektiver, der er designet til at hjælpe den næste generation af hobbyfotografer og content creators ved at udruste dem med en udstyrstaske med et stort potentiale, til en lav pris.
Disse to lette, kompakte objektiver omfatter Canons første ultravidvinkelobjektiv med fast brændvidde i EOS R-serien,
RF 16mm F2.8 STM, samt RF 100-400mm F5.6-8 IS USM, et telefotoobjektiv, der bringer fotografen tættere på motivet.

Det alsidige RF 16mm F2.8 STM imødekommer den stigende efterspørgsel efter vlogging-indhold, samtidig med at det er et objektiv, der er perfekt til landskabs-, arkitektur- og astrofotografering. RF 100-400mm F5.6-8 IS USM hjælper med at mindske afstanden til fjerne motiver og er ideelt til sports- og wildlife-fotografering.

Med tilføjelsen af disse to nye objektiver tager Canons EOS R-system endnu et skridt fremad for at opnå dets mål om at levere imaging-løsninger, der imødekommer ethvert behov.

Nye brændvidder til spirende fotografer og content creators
Disse nye objektiver drager fordel af EOS R-systemets store fatning og korte flangeafstand, som er med til at skabe højkvalitetsobjektiver med nye brændvidder og en kompakt størrelse. RF 16mm F2.8 STM og RF 100-400mm F5.6-8 IS USM opnår en imponerende optisk ydeevne til en pris, der gør begge objektiver tilgængelige til alle slags fotografer. Det nye RF 16mm F2.8 STM er et objektiv med fast brændvidde, der er specialudviklet til content creators. Det giver dem et fullframe ultravidvinkelobjektiv, hvormed de kan løfte deres indhold til det næste niveau. RF 100-400mm F5.6-8 IS USM giver hobbyfotografer muligheden for at fange lignende billeder som professionelle, takket være dets utrolige 400mm-zoom. Begge objektiver benytter Canons avancerede optiske teknologier, herunder Super Spectra Coating, der reducerer billedtræk og overtræk, og som resulterer i skarpe, detaljerede billeder. Disse modeller anvender også et enkelt asfærisk linseelement for at opnå en høj billedkvalitet og reducere aberrationer, der kan forvrænge et billede.

RF 16mm F2.8 STM: See the wider picture
RF 16mm F2.8 STM tilbyder en større vinkel og brændvidde og er et alsidigt objektiv, der er velegnet til vlogging samt en række forskellige fotogenrer, som for eksempel gruppebilleder, landskabsportrætter og arkitektur. Det er det første ultravidvinkelobjektiv med fast brændvidde i EOS R-systemet, og det tilbyder en 16mm brændvidde, som producerer en ekstrabred synsvinkel og overdreven fornemmelse af dybde. Dette objektivs store f/2.8-blænde er fantastisk til at fotografere i svagt lys, f.eks. astrofotografering, og til fotografering med hurtige lukkertider. Til vloggere giver denne egenskab dem mulighed for at fange billeder af højere kvalitet i svagere lys og skabe en lille dybdeskarphed, selv ved vidvinkler, så motivet skiller sig ud mod en sløret baggrund. Som et let objektiv med fast brændvidde er det en fantastisk følgesvend til vlogging på farten. Hvis man er ude efter en mere snæver vinkel ved videooptagelser, kan brugere parre RF 16mm F2.8 STM med EOS R-kameraer til at optage i APS-C-beskæringsmetoden, hvormed man faktisk laver objektivet om til et 25,6mm-objektiv. RF 16mm F2.8 STM benytter Canons STM-fokusdrev, så man kan opnå jævn og næsten lydløs fokus ved videooptagelser. Og med en mindste fokuseringsafstand på 0,13 meter kan såvel fotografer som content creators fange skarpe billeder, selv når de fotograferer motivet på nært hold.

RF 100-400mm F5.6-8 IS USM: Get closer to the action
Denne telefotozoom er udviklet til fremspirende sports- og wildlife-fotografer og tilbyder et fleksibelt zoomområde mellem 100mm og 400 mm – ideelt til at fange fjerne motiver. Når man for eksempel står på sidelinjen til en fodboldkamp, giver RF 100-400mm F5.6-8 IS USM fotograferne samme utrolige rækkevidde, som man finder på et professionelt telefotoobjektiv, så de kan fastfryse al action og fange spillernes bevægelser og udtryk. Ud over dets telefotoydeevne har RF 100-400mm F5.6-8 IS USM en mindste fokuseringsafstand på 0,88 m1 og en maksimal forstørrelse på 0,41x2, så fotografer kan fange alle detaljer i et motiv, der er tættere på. RF 100-400mm F5.6-8 IS USM opnår 5,5 stops optisk billedstabilisering i objektivet, hvilket øges til 6 stop, når det kombineres med kameraer med In-Body Image Stabilisation (IBIS). RF 100-400mm F5.6-8 IS USM er udviklet med henblik på hastighed og nøjagtighed og er udstyret med et Nano USM-fokusdrev til at opnå jævn og hurtig fokus. Og med objektivets kontrolring kan brugere bedre styre Av-, Tv-, eksponerings- og ISO-indstillingerne. Takket være den lysstærke søger og de udvidede ISO-indstillinger på EOS R-kamerahuse i kombination med Dual Pixel CMOS AF får fotografer muligheden for at bruge et objektiv, der bryder de traditionelle normer for størrelse, vægt og zoomområde, og fotografere uden besvær.

Sammensæt en kompakt og alsidig udstyrstaske
Ved hjælp af begge nye objektiver kan fotografi- og videoentusiaster sammensætte en let udstyrstaske, der åbner for en række forskellige optagelsesmuligheder. De nye RF 100-400mm F5.6-8 IS USM og RF 16mm F2.8 STM tilbyder alsidige zoomområder og er velegnede til en bred vifte af genrer. RF 16mm F2.8 STM er et utroligt let objektiv, der blot vejer 165 g, og det er fantastisk til vloggere, der laver vlogs på farten, eller landskabsfotografer, der er på udkig efter et bærbart, men effektivt vidvinkelobjektiv. Med en vægt på kun 635 g er RF 100-400mm F5.6-8 IS USM et objektiv, der opnår en exceptionel telefotobrændvidde i en kompakt størrelse. Det er et uundværligt værktøj for enhver naturentusiast og let nok til at bære rundt på lange ture, hvor man er på udkig efter at fotografere dyreliv.

RF 16mm F2.8 STM – Vigtigste egenskaber:

 • Fast ultravidvinkelobjektiv med en brændvidde på 16mm
 • Stor, lysstærk F2.8-blænde
 • Jævn og nærmest lydløs STM-fokusdrev
 • Vejer kun 165 g
 • Mindste fokuseringsafstand på 0,13 m
 • Maksimal forstørrelse på 0,26x
Bestil RF16mm her

RF 100-400mm F5.6-8 IS USM – Vigtigste egenskaber:

 • Fleksibelt zoomområde på 100-400mm
 • Vejer kun 635 g – lettere end objektiver med lignende specifikationer
 • Mindste fokuseringsafstand på 0,88 m ved 200mm
 • Nano USM-fokusdrev til jævn og hurtig fokus
 • 5,5-stops optisk billedstabilisator / kompatibel med billedstabilisator i kameraet (In Body Image Stabilizer (IBIS))
Bestil RF100-400mm her

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar