NIKON UDGIVER DERES BEDSTE VLOGGER-KAMERA NOGENSINDE Nikon Z 30

Oprettet d.

NIKON UDGIVER DERES BEDSTE VLOGGER-KAMERA NOGENSINDE Nikon Z 30

Nikon lanceringer et banebrydende vlogging-kamera, Nikon Z 30. 
Det spejlløse Z 30-kamera, der er lille, kompetent og supernemt at bruge, er for alle, der vil række videre end med en smartphone og skabe flottere vlogs med bedre lyd – og gøre feeds engagerende med detaljerede stillbilleder. 

Fra produktudpakninger til opskrifter, fra rejser til parkour – Z30 gør det nemt at skabe levende vlogs i professionel kvalitet med den klarhed, dybde og klare lyd, man forventer af de bedste vloggere og streamere. 
Kameraets billedsensor i DX-format (som er meget større end en smartphones billedsensor) muliggør den slags skarpe videoer med masser af detaljer, som det bare ikke er muligt at opnå med en smartphone. Vloggere kan optage lange optagelser med op til 125 minutters uafbrudt videooptagelse, og autofokus, der altid er aktiveret, er tilgængelig under optagelse. Z 30 bruger den fulde bredde af sin sensor for at muliggøre et synsfelt på 100 % (ca.) – og lydkvaliteten er fremragende, takket være kameraets indbyggede stereomikrofon eller en ekstern mikrofon.

Aldrig har det været lettere at skabe indhold, der er klar direkte fra kameraet, og der er ingen grænser for de historier, der kan fortælles med Z 30 – samt Nikons hurtigt voksende udvalg af NIKKOR Z-objektiver. Den roterbare berøringsskærm gør det nemt at optage fra enhver vinkel, og et dybt greb muliggør stabil håndholdt optagelse, selv når man holder kameraet ud i strakt arm. At ændre udseendet af en vlog er lige så nemt som at skifte objektiv, og Z30 er spækket med avancerede automatiske funktioner, som giver endnu flere muligheder for kreativ kontrol. Uanset hvordan vloggere forestiller sig, at deres indhold skal udvikle sig, giver Z 30 dem rum til at omsætte deres ideer til virkelighed.

Zurab Kiknadze, Product Manager hos Nikon Europe udtaler: "Vi er virkelig begejstrede over at byde velkommen til det nyeste medlem af Nikon Z-familien. Dette lille, men kompetente vlogging-kamera er et stort skridt op fra en smartphone. Ikke alene får brugerne en meget større billedsensor – som er afgørende for at lave optagelser, der skiller sig ud – de får også friheden til at udvikle deres kit, efterhånden som de bliver mere erfarne eller vil prøve at skabe nye udtryksformer af deres indhold." 

Oversigt over de vigtigste funktioner: Nikon Z 30

 • Vlogs på et nyt niveau: optag op til 125 minutters uafbrudt. 
 • Fang følgernes interesse med timelapse-video eller problemfri slowmotion i Full HD (120p). 
 • Fantastisk billedkvalitet: stor CMOS-sensor i DX-format på 20,9 MP, der giver detaljerede videoer og stillbilleder. 
 • Nikons elektroniske vibrationsreduktion hjælper med at få videooptagelser til at se flotte og stabile ud. 
 • Klar og tydelig lyd: optag lyd via den følsomme, indbyggede stereomikrofon – eller via en valgfri ekstern 
 • mikrofon. Få kontrol over omgivelserne med den indbyggede funktion til reduktion af vindstøj. 
 • Roterbar berøringsskærm: gør optagelse af vlogs af ens egen person eller selfies til en leg.
 • Video AF-indstilling: anvender Altid aktiveret AF for at fjerne besværet fra fokusering. Ideelt, når man 
 • optager action eller vlogs af sig selv, mens man er på farten.
 • Selvportræt-indstilling: Hvis man drejer den roterbare vippeskærm, så den vender fremad, aktiverer 
 • kameraet øjeblikkeligt selvportrætindstilling og rydder skærmen, så man får et uhindret udsyn til portrætter.
 • Øjen- og dyreregistrerings-AF: tilgængelig for stillbilleder og video. Bevarer fokus på øjnene på mennesker eller katte og hunde, selvom de et øjeblik vender sig væk fra kameraet. 
 • 11 bps: hurtig, kontinuerlig optagelse af stillbilleder med fuld AF/AE, der giver brugerne mulighed for at tage billeder, der er perfekte til Instagram, i handlingsrige øjeblikke. 
 • Ubesværet optagelse: videooptageknappen er placeret oven på kameraet for nem adgang i enhver retning, og brugere kan gemme individuelle indstillinger for video og stillbilleder – og derefter skifte mellem dem efter behov. 
 • Kreative Picture Controls: 20 filtre i kameraet til video og stillbilleder. Alle kan brugertilpasses og er synlige i realtid under optagelsen.
 • Nem tilslutning og deling: Bluetooth og Wi-Fi gør det nemt at oprette forbindelse, næsten uanset hvor man befinder sig. Nikons SnapBridge-app lader brugerne overføre video og stillbilleder til deres smartenhed.USB-C-kabel inkluderet: brug kablet og få konstant strøm til Z 30: Livestream en vlog og oplad kamerabatteriet på samme tid.
 • Udskiftelige objektiver: vælg mellem hele udvalget af NIKKOR Z-objektiver – eller monter Nikons FTZ II fatningsadapter (ekstraudstyr) og få adgang til Nikon DSLR F-fatningsobjektiver. 
 • Vlogging-tilbehør: kompatibelt med et væld af populært vlogging-tilbehør.

 

Bestil allerede nu dit Nikon Z30


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar