Sony lancerer ultrabred FE 20-70mm F4 G

Oprettet d.

Sony lancerer ultrabred FE 20-70mm F4 G
Denne ny tilføjelse til Sonys E-mount Lens line-up tilbyder enestående billedkvalitet, suveræn autofokusydelse og imponerende betjeningsevne.

Sony omdefinerer standardzoom kategorien for objektiver med introduktionen af Sony FE 20-70mm F4 G, der kan prale af et ultrabredt 20-70 mm zoomområde i et bemærkelsesværdigt kompakt, let fuldformatobjektiv med en konstant F4-blænde i hele zoomområdet. Med imponerende G Lens, højhastighedsnøjagtighed og sporing af AF og et smart design for maksimal mobilitet og funktionsdygtighed er dette nye objektiv designet til en lang række fotografer og videografer. 

Sony FE 20-70mm F4 G er det perfekte valg til en række indholdsoptagelser som vlogging og filmproduktion til stillbilleder af portrætter og landskaber.

Introduktionen af FE 20-70mm F4 G betyder, at standardzoomkategorien for objektiver omdefineres", sagde Yann Salmon Legagneur, Director of Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe. "Det nye konceptobjektiv har et utroligt, ultrabredt zoomområde fra 20 mm til 70 mm for at sikre ægte alsidighed – perfekt designet til både still- og videoskabere med dets sofistikerede billeder og funktionsdygtighed på højt niveau".

Kompakt og let ny standard zoom dækker ultrabrede 20-70 mm
Med et hidtil uset ultrabredt zoomområde på 20 mm til 70 mm og konstant F4-blænde tilbyder FE 20-70mm F4 G enestående optisk ydeevne i et bemærkelsesværdigt kompakt, let objektiv takket være Sonys nyeste objektivdesign og XD (ekstrem dynamisk) Linear Motors-teknologi. Kombineret med et kompakt kabinet kan dette objektiv levere fremragende billedkvalitet i næsten enhver situation ved alle brændvidder. Et fremragende valg til optagelse med et minimum af udstyr.
Desuden gør den ultrabrede 20 mm ende af zoomområdet det muligt at opretholde en vidvinkel, når du optager video med et billedformat på 16:9 eller 2,35:1.

Fremragende billedkvalitet i overensstemmelse med G Lens-logoet.
Den nye FE 20-70mm F4 G leverer fantastisk billedkvalitet og smuk bokeh, der er helt i overensstemmelse med G Lens-logoet.
Med Sonys nyeste teknologi kan det nye objektiv prale af unik G-objektivbilledkvalitet i et overraskende kompakt og let objektiv. Med to AA (avancerede asfæriske) elementer, et asfærisk element, tre ED-glaselementer (Extra-low Dispersion) og et ED-asfærisk element korrigerer dette objektivs avancerede optiske design samtidig kromatisk og sfærisk aberration for ekstremt høj optisk ydeevne på tværs af hele zoomområdet. Optimerede belægninger tilføjer høj flare- og spøgelsesbestandighed til dette overlegne optiske design for ekstraordinær kontrast og klarhed.
Smuk bokeh opnås med full-frame billedsensorer og forbedres yderligere med en 9-bladet cirkulær blænde og optimalt indstillet sfærisk aberration. Alt dette understøtter skabelsen af imponerende, mindeværdige billeder
FE 20-70mm F4 G's korte mindste fokuseringsafstand gør det nemt at manøvrere rundt om motiver, f.eks. små blomster, for at finde den ideelle vinkel (0,3 meter i den brede ende og 0,25 meter i telefotoenden af zoomområdet, når du bruger AF). Maksimal forstørrelse er 0,39x for dynamiske, detaljerede nærbilleder.

Maksimerer kameraets AF-ydeevne til stillbilleder og video
Linsens fokusgruppe drives af to af Sonys nyeste XD Linear Motors, der giver høj fremdrift til hurtig, støjsvag og lavvibrationsfokuseret drev. Trykeffektiviteten er blevet væsentligt forbedret i forhold til tidligere modeller, hvilket har resulteret i op til 60 % stigning i AF-hastighed, og fordi sporingsydeevnen er blevet forbedret med ca. 2 gange sammenlignet med tidligere modeller spores motiver i bevægelse med ensartet pålidelighed og præcision. Pålidelig sporing opnås ved optagelse af kontinuerlige stillbilleder af motiver i hurtig bevægelse med op til 30 billeder i sekundet med og kan problemfrit optage, når du optager video med en høj billedhastighed.

Videoydeevne designet til raffinerede billeder
FE 20-70mm F4 G har den nyeste objektivteknologi til at reducere fokusånding samt fokus og aksial skift, når du zoomer for at sikre, at billeder i højeste kvalitet tages. Dette objektiv er også omhyggeligt designet til stille drift, når du optager film, med avancerede XD lineære motorer og en nyudviklet blændeenhed, der dramatisk reducerer støj og vibrationer.
Alpha kameraers active mode-billedstabilisering er yderst effektiv i den ultrabrede 20 mm ende af FE 20-70 mm F4 G-zoomområdet, hvilket giver fremragende billedstabiliseringsydeevne, samtidig med at der opretholdes en vidvinkel. Dette kan især være nyttigt til at optage glatte, stabile håndholdte optagelser, mens du går.
Fokus er især kritisk, når du optager 4K- eller 8K-film i høj opløsning. FE 20-70mm F4 G arbejder sammen med Alpha kamerahuse for nemt at opnå nøjagtigt fokus og problemfrit spore motiver i hurtig bevægelse takket være to XD-lineære motorer med høj tryk og et kontrolsystem på højt niveau i et kompakt, let objektiv. Evnen til at overlade fokus til kameraet, når du optager solo, kan være en kæmpe fordel.
Linear Response MF sikrer, at fokusringen reagerer direkte og lineært på subtil kontrol, når der fokuseres manuelt, og en uafhængig blændering giver direkte, intuitiv blændekontrol.

Høj driftsevne og pålidelighed for ethvert miljø
Den nye FE 20-70mm F4 G's uafhængige fokus-, zoom- og blænderinge har optimeret diameter, bredde og positionering for fuld kontrol, når du optager stillbilleder, samt maksimal alsidighed ved optagelse af video.
Fokusknapper, der kan tilpasses, findes to steder for nem adgang og praktisk kontrol, og en fokustilstandskontakt på siden af objektivet gør det muligt at skifte mellem autofokus og manuel fokus for hurtigt at tilpasse sig skiftende optagelsesforhold. Selvom objektivet er en ultravidvinkel, er det kompatibelt med cirkulære polariserende filtre til kanten af objektivet, så brugeren har fuld kreativ kontrol. Det inkluderer også en Iris Lock-switch for at forhindre uønskede ændringer under optagelse.
Endelig har FE 20-70mm F4 G et støv- og fugtbestandigt design og det forreste linseelement har en fluorbelægning, der afviser fingeraftryk, støv, vand, olie og andre forurenende stoffer.
 

 

Bestil din nye Sony FE 20-70mm F:4 G her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar